mercedes vito 111 cdi na 9 jaren…

Welkom bij de Mercedes Vito roest club

Mijn Vito is uit 2003. Net het nieuwe model. Hij is al jaren langzaam roestplekken aan het krijgen. Niet op schade plekken, maar op lasnaden. Is enkele weken geleden mijn zijstrip eraf gevallen. Wat een tering zooi. mercedes gevraagd of dit onder de garantie valt. Zij zeggen van niet; ik heb immers het onderhoud niet bij een Mercedes Benz dealer gehad, maar bij mijn garage waar ik al 20 jaar kom… Ik moet bij hem maar proberen de schade te verhalen… De schade door constructie fouten? Alsjeblieft!

Ik ben deze website begonnen om anderen te vinden met gelijke problemen, en oplossingen te verzinnen. Onder de meeste foto’s en posts kan je reageren. Heb je foto’s van je eigen wagen, stuur ze naar me op via de contact pagina, en ik bel je voor mijn e-mail.

 

Administrator

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>